Organisatie

De organisatie van VGAZ ziet er als volgt uit:

  • Bestuur
  • Commissie van Onderzoek
  • Afgevaardigden

 

Bestuur

Dick F.C. Heere, voorzitter - werkzaam geweest in de Zuivelindustrie
Sneek, E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan A.M. Oude Lansink, plaatsvervangend secretaris - werkzaam geweest in de Zuivelindustrie
Fleringen, E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willem Rumph, penningmeester/webmaster - werkzaam geweest in de Zuivelindustrie
Ruinerwold, E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leo van Wijk, bestuurslid - werkzaam geweest bij Agrifirm
Putten, E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo J.J. Jacobs, bestuurslid - werkzaam geweest in de Zuivelindustrie
Oranjewoud, E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ONDERSTEUNING
Chris de Jong, ledenadministratie - werkzaam geweest bij de Friese Zuivelbond
Leeuwarden, E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E.(Eric) Frans, pensioenadviseur
Leeuwarden, Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opmerking:
Doelstelling bij de samenstelling van het bestuur is om zoveel mogelijk rekening te houden met de achtergronden en herkomst van de leden.

 

Commissie van Onderzoek

De jaarrekening, door een onafhankelijk administratiekantoor opgesteld, wordt door de Commissie van Onderzoek beoordeeld en besproken met de penningmeester. De commissie brengt van haar bevindingen verslag uit aan de Algemene Ledenvergadering.

 

Afgevaardigden

Bestuursleden zijn naast hun taak als bestuurslid van de VGAZ ook afgevaardigd naar een landelijke organisatie.                           

Zo is Jan A.M. Oude Lansink vertegenwoordiger/afgevaardigde naar de Ledenvergaderingen van de NVOG. Verder maakt hij deel uit van het Platform Verzekerde Regelingen bij de NVOG.

T.J.J. (Theo) Jacobs en W. (Willem) Rumph hebben zitting in de Pensioencommissie van de C.O.R van RoyalFrieslandCampina. Ze maken tevens deel uit van de Pensioen Uitvoeringscommissie (PUC)

Op genoemde plekken kunnen onze bestuursleden hun inbreng leveren en aanhoren wat voor onze eigen vereniging van belang kan zijn.

© 2019 VGAZ